Din activitatea ECCS

Adunarea anuaala a ECCS 2004, Ljubljana, Slovenia

ECCS Annual Meeting 2005, Nice, France

ECCS Annual Meeting 2006, Brasov, Romania

 

Adunarea Anuala a ECCS 2004, Ljubljana, Slovenia

Adunarea s-a desfasurat intre 8-10 septembrie 2004 la Ljubljana, Slovenia.

Lucrarile reuniunii au fost precedate de un simpozion international dedicat structurilor mixte otel-beton (vezi programul atasat). Simpozionul a fost organizat de catre Asociatia Slovena de Constructii Metalice si Universitatea din Ljubljana.

In ziua a doua a reuniunii au avut loc Sesiunea Tehnica si Sesiunea de Dezvoltare si Promovare a ECCS, in cadrul carora au fost prezentate date referitoare la implicarea Comitetelor Tehnice ale ECCS in cadrul actiunilor de dezvoltare si impelmentare a normelor europene Eurocode dar si date referitoare la productia de otel din tarile afiliate la ECCS.

In ultima zi au avut loc Sedintele Comitetului Executiv al ECCS si de asemenea Adunarea Generala Anuala.

Miercuri

08th septembrie

Simpozionul International "Structuri mixte otel-beton"

Joi

09th septembrie

Sesiunea Comitetului Tehnic si a Sesiunea Departamentului de Dezvoltare si Promovare

Vineri

10th septembrie

Sedinta Comitetului Executiv si Adunarea Generala Anuala

 

Symposium

TMB meeting

ECCS Dinner (01)

ECCS Dinner (02)

 

Adunarea Anuala a ECCS, 2005, Nisa, Franta

Adunarea Anuala a ECCS 2005 se va desfasura la Nisa, in Franta in perioada 20-23 septembrie 2005. Adunarea va marca de asemenea implinirea a 50 de ani de la infiintarea organizatiei. Cu aceasta ocazie, se va desfasura un simpozion international avand ca invitati specialisti de mare prestigiu care au marcat evolutia structurilor metalice in ultimele decade. In cadrul simpozionului vor fi prezentate lucrari de sinteza referitoare la evolutia constructiilor metalice din punct de vedere structural si arhitectural pe parcursul ultimilor 50 de ani si de asemenea, previziunile cu privire la rolul otelului in constructiile viitorului.

 

In ultima zi a adunarii se va desfasurea si gala decernarii premiilor ECCS pe anul 2005.

 

 

Adunarea Anuala a ECCS, 2006, Poiana Brasov, Romania

Adunarea Generala a ECCS pe anul 2006 se va desfasura in Poiana Brasov, Romania in data de 22 septembrie 2006. In paralel cu lucrarile adunarii se va desfasura si cea de-a XII Conferinta Internationala de Structuri Metalice ICMS 2006.  

 

 


Back to top